Čerupači za piliće

Gumeni prsti za čerupanje pilića,ćurki i ostale živine


U našoj ponudi imamo četri vrste gumenih prstiju za čerupanje (čerupača) za mašinsko čerupanje pernate živine.Izrađujemo ih od smese prirodnog kaučuka (NR) ,tvrdoce 50 Sha.U zavisnosti od Vaše potrebe u mogućnosti smo da ih proizvedemo u različitim bojama od prehrambene gume i tvrdoće.

Od skoro u ponudi imamo i gumene prste (čerupače) za skidanje kože sa pilećih nogica,za kineske mašine.Njih izradjujemo od gume na bazi NR kaučuka tvrdoće od 75 do 80 Sha u crnoj boji.


Gumeni prsti za čerupanje (tzv. čerupači za fino čerupanje)

Ovaj tip gumenih prstiju namenjen je za fino čerupanje pilića.Prečnik kanala koji ulazi u lim je 19 mm.Namenjen je za industrijske mašine u većim klanicama.Takođe moze da se ugradi u mašinama izradenim u kućnoj radinosti ukoliko ima uslova za to tj. ako je prečnik rupe u limu cca 18-19mm.

Čerupaljke za piliće
Čerupaljke za piliće

Primena : Gumeni prsti za čerupanje pilića "najmanje veličine" najčešće se primenjuju kod aparata za čerupanje pilića proizvedenih u kućnoj radinosti.


Gumeni prsti za čerupanje (tzv. čerupači za fino čerupanje)
srednja veličina

Ovo je tip čerupača srednje veličine iz naše ponude i najviše se koristi.Takođe je namenjen je za fino čerupanje pilića i najčešćce se koristi kod mašina napravljenih u kućnoj radinosti.Prečnik kanala koji ulazi u lim je 22 mm.Takođe pronalazi primenu i u većim klanicama na profesionalnim industrijskim mašinama.Standardno ih izrađujemo u crnoj boji, tvrdoce 55 Sha.

Čerupaljke za piliće
Čerupaljke za piliće

Primena : Gumeni prsti za čerupanje pilića "srednje veličine" takođe se primenjuju kod aparata za čerupanje pilića proizvedenih u kućnoj radinosti ali se takođe koriste i većim klanicama za finije čerupanje .


Gumeni prsti za čerupanje (tzv. čerupači za grubo čerupanje)
Industrijski veliki

Gumeni prsti za grubo čerupanje pilića koriste se na profesionalnim industrijskim masinama.Deo koji se ugrađuje u lim nije okruglog oblika kao kod prethodna dva tipa nego je krstastog oblika.Ove čerupače izrađujemo od nesto tvrđe gume zato sto su skoro duplo duži od prethodna dva tipa.Izradđujemo ih u crnoj boji ali takođe po zahtevu kupca mozemo da ih uradimo u drugim bojama i drugim tvrdoćama (Sha).

Industrijski čerupači
Industrijski čerupači

Primena : Gumeni prsti za čerupanje pernate živine (najveca velicina) najčešće se primenjuju u velikim klanicam na industrijskim mašinama.