Novo u našoj ponudi !!!

!!! Kalemarske gumice za kalemljenje !!!
Proizvodnja kalemarskih gumica je namenjena za kalemljenje vinove loze, sadnica voća ili ukrasnog bilja.Glavna karakteristika ove gumice je visoka elasticnost koja dozvoljava rast kalema. U toku 20 do 30 dana (u zavisnosti od temperature okoline) gumice se raspadaju i ne zagađuju okolinu.


Izradjene su od prirodnog kaučuka (NR) tamno crvene boje.


Dimenzije : dužina 150 mm, širina 5 mm, debljina cca 0,5-0,6 mm


Pakovanje : Kalemarske gumice isporučujemo za maloprodajne objekte u standardnim pakovanjima od po 100 grama.Takodje postoji mogucnost isporuke u pakovanjima po zelji kupca (0,5kg,1 kg, 5 kg i vise).Gumeni nosači za vibro valjke
U ponudi od sada imamo gumene nosače za zglobne vibro valjke .Vise informacija o dimenzijama i karakteristikama gumene smese mozete pronaci na stranici Gumeni nosači .


Metalne pločice - Podloške

Metalne pločice-podloške - index

Metalne pločice (podloške) proizvodimo kako za naše potrebe tako i za potrebe naših kupaca.U našoj ponudi od sada imamo 4 dimenzije.Više podataka od dimenzijama i karakteristikama metalnih pločica možete pronaći na stranici Ostalo.Gumeni prsti za čerupanje (tzv. čerupači za fino čerupanje)
srednja veličina


Čerupaljke za piliće
Čerupaljke za piliće

Gumene prste za čerupanje živine izrađujemo od prirodnog kaučuka (NR) visoke elastičnosti u crnoj boji.U našoj ponudi imamo dve vrste , za fino i za grubo čerupanje.Izrađujemo ih u standardnoj tvrdoći od 55 Sha .Takođe postoji mogućnost izrade po zahtevu kupca.

Primena : Gumeni prsti za čerupanje pilića "srednje veličine" se primenjuju kod aparata za čerupanje pilića proizvedenih u kućnoj radinosti ali se takođe koriste i većim klanicama za finije čerupanje .Gumeni odbojnici za brodove i pristaništaGumeni odbojnik za brodove i druge namene

Namenjen je za pristaništa i luke.Ima funkciju absorbovanja udaraca prilikom pristajanja plovnih objekata.Takodje se može koristiti i za druge namene.Izradjen je od prirodnog kaučuka i lima (S275) debljine 12 mm.


Gumeni odbojnik za pristaništa brodova

Novi proizvod u našoj ponudi !!!
Gumeni odbojnik prvenstveno je namenjen za pristaništa.Ima funkciju apsorbovanja udaraca prilikom pristajanja brodova.